Gepersonaliseerde trends voor in de schooltas!

Voor schooljongens en -meisjes is vaak niets belangrijker dan goed voor de dag komen wanneer ze na een zomervakantie vol spetterende avonturen het klaslokaal weer binnenkomen. Goedgemutst, vaak met nieuwe tassen, een bruine kleur van de heerlijke zonnestralen in Frankrijk en de grootste verhalen mag het schooljaar toch eigenlijk best ook wel weer beginnen. Is het voor jouw zoon of dochter nou ook van groot belang dat ze trendy het schoolgebouw inlopen, maar heb jij eigenlijk geen idee wat de trends van het moment nou eigenlijk zijn? We’ve got you covered! Lees snel met ons mee en doe inspiratie op; it’s all in de gepersonaliseerde producten.

Agenda met foto’s

Hoewel elk jaar andere agenda’s weer je van het zijn, en je in het verloop van jaren en daarbij agenda’s ook goed kan aflezen dat jouw zoon of dochter toch echt steeds wat volwassener wordt, blijft er één agenda toch vaak met kop en schouders boven uitsteken; de schoolagenda met foto’s. Schoolagenda’s met foto’s komen op verschillende manieren voor. Zo kan je een agenda met foto’s laten bedrukken, maar kan je ook kiezen voor een schoolagenda waar zoon of dochter zelf nog foto’s in kan doen! Helemaal klaar om te shinen? Wanneer er ook nog eens een foto op de voorkant van de agenda zit!

Broodtrommel en drinkbeker

Tja… zijn broodtrommels en drinkbekers eigenlijk nog wel hip? Willen de kids niet liever naar school met een boterhamzakje en Spa-flesje? Als je het ons vraagt niet! Er zijn namelijk genoeg merken die broodtrommels en drinkbekers nog steeds hip, hot and happening houden; jouw kind wil straks echt niets anders! (En daarbij, draag je met het gebruik van een broodtrommel en drinkbeker natuurlijk ook een steentje bij aan het milieu!). Ga bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde brooddoos, waar je de naam van je kind in kan laten afdrukken. Of kies een stoere drinkbeker, of waterfles met naam!

Etuitje bedrukken

Een roze etui waarin sierlijke letters de naam van je lieve dochter geborduurd staat. Of juist een donkerblauw model met in blokletters geschreven de naam van je zoon. Of helemaal andersom natuurlijk; whatever is liked! Etui’s met namen zijn ontzettend trendy en dus een goede keus. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel praktisch; zo weet je zeker dat het etui niet zomaar verloren raakt en dat het juiste weer mee naar huis wordt gebracht na een dagje vol wiskundelessen en blokuren techniek!

Sleutelhanger met initialen

Last but not least; een sleutelhanger met initialen is key! Een gepersonaliseerde sleutelhanger met de initialen van jouw kind is een hip en handig item voor in de schooltas. Hiermee kan jouw kind gemakkelijk de sleutels terugvinden én het geeft direct een persoonlijke touch aan de sleutelbos. Kies bijvoorbeeld voor een sleutelhanger in de favo kleur van jouw kind en laat de initialen erin graveren. Je kan hierbij bijvoorbeeld kiezen voor hout of leer. Wil je helemaal een goede slag slaan? Kies er dan een bijpassende keycord bij, met een leuk motiefje of een mooie kleur!

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Jebabydichtbij
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart