Hoe rustgevende geluiden je pasgeboren baby kunnen helpen beter te slapen? – Nested Bean

Muziek kan worden gebruikt om de focus te verbeteren, stress te verlichten en de geest op te vrolijken, dus waarom kan het niet worden gebruikt om goed te slapen? We leggen uit hoe je rustgevende babymuziek kunt gebruiken als onderdeel van de uitgebreide nachtelijke routine van je kleintje.

In dit artikel

Invoering

De juiste muziek voor een goede nachtrust

Wanneer de melodieën opvoeren?

Veelgestelde vragen van nieuwe ouders

Het is belangrijk om een ​​verstandige keuze te maken wanneer u muziek opneemt in de bedtijdroutine van uw baby, omdat het verkeerde type muziek of verkeerde timing de slaap van uw baby kan belemmeren. Op de juiste manier gebruikt, kan muziek een teken worden voor de baby om te beginnen met ontspannen voor een goede nachtrust. Hier duiken we in welk type muziek we moeten kiezen en wanneer het juiste moment is om te zeggen; “Alexa, speel onze afspeellijst voor babyslaapliedjes.”

De juiste muziek voor een goede nachtrust

De sleutel tot het in slaap wiegen van de baby is: stimulatie verminderen zo veel mogelijk. Om je kind in slaap te krijgen, wil je proberen zijn cortisolspiegel te verlagen (de stress hormoon), die vaak correleert met hun niveau van stimulatie, dus vermijd absoluut muziek die bedoeld is om te stimuleren, zoals EDM of pop met een hoog tempo.

Zachte, rustige muziek of geluiden zijn uw beste keuze om uw baby te helpen in slaap te vallen. Van goede, ouderwetse slaapliedjes tot zachte instrumentals, er zijn genoeg goede opties als je op zoek bent naar rustgevende muziekopties voor je baby.

Pro-tip:

Zen-nachtkleding™ kan de baby ook helpen om een ​​goede nachtrust te krijgen. Zacht gewogen op belangrijke gebieden, Zen-nachtkleding™ is ontworpen om de rustgevende effecten van de aanraking van een ouder te hebben en kan ook helpen het cortisolniveau van uw kleintje ‘s nachts te verlagen.

Papa speelt muziek voor baby voor het slapengaan.

Wanneer de melodieën opvoeren?

EEN consistente bedtijdroutine kan enorm nuttig zijn bij het slaaptraining van uw baby. Als je consequent genoeg bent, zullen ze zich vanzelf slaperig gaan voelen als je eenmaal de bewegingen van de nachtelijke routine van je kleintje begint te doorlopen. En muziek kan een vast onderdeel zijn van deze routine! Dus, de volgende keer dat je er klaar voor bent om aan je baby te denken, moet je de lichten dimmen en de rustgevende babymuziek voor wat zen voor het slapengaan.

Als je baby eenmaal in de wieg of wieg zit en klaar is om in slaap te vallen, moet je de muziek uitzetten. Hoewel muziek een prachtig onderdeel is van een nachtelijke routine en je baby kan helpen ontspannen voordat hij naar bed gaat, wil je niet dat het een kruk voor ze wordt. Als ze afhankelijk worden van muziek om echt in slaap te vallen, heeft je kleintje muziek nodig om te spelen wanneer ze ergens in slaap proberen te vallen.

Pro-tip

Zorg ervoor dat alle telefoon- en tv-schermen zijn uitgeschakeld. Schermen zijn erg stimulerend en zullen je inspanningen om je kleintje te kalmeren zeker schaden. Probeer alleen muziek af te spelen via speakers en laat de schermen uit de kinderkamer.

Veelgestelde vragen van nieuwe ouders

  • Rustgevende babymuziek is over het algemeen alles traag en melodieus. Je wilt niets up-tempo of luid op de nachtelijke afspeellijst van je baby – slaapliedjes zijn altijd een goede optie of zelfs eenvoudige, zachte instrumentale muziek.

  • Nee, muziek is geweldig om in je nachtelijke routine op te nemen als je je baby voorbereidt op bedtijd, maar je wilt geen slaapassociatie opbouwen met muziek. Als ze afhankelijk worden van het horen van muziek om daadwerkelijk in slaap te vallen, zal het een heel moeilijke gewoonte zijn om te breken.

  • Zen Sleepwear™ is veilig verzwaard op belangrijke plaatsen om de aanraking van een ouder op hun borst na te bootsen om ze sneller in slaap te brengen en hen te helpen langer in slaap te blijven. Meer dan een miljoen ouders die Zen-nachtkleding hebben geïntroduceerd in de dagelijkse routine van hun baby, hebben verbeteringen in de slaap waargenomen. Het is geweldig om te gebruiken als onderdeel van de nachtkleding van je baby!

Misschien vind je dit ook leuk:

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Jebabydichtbij
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart