Slaapzak of slaapzak? Wat geschikt is voor uw baby – Nested Bean

Zowel een slaapzak als een slaapdoek zijn veilige en effectieve opties voor nachtkleding voor baby’s, dus hoe kies je welke het beste is voor je kleintje? Laten we de voordelen van elk opsplitsen en uitzoeken welke het beste bij u past.

In dit artikel

Wat is een slaapswaddle?

Wat is een slaapzak?

Welke is geschikt voor mijn baby?

Veelgestelde vragen van nieuwe ouders

Wanneer je je baby aanpast voor het slapengaan, zijn er een paar cruciale elementen waarmee je rekening moet houden. Er zijn enkele duidelijke factoren, zoals leeftijd, maar let ook op de minder concrete dingen, zoals hoe uw baby reageert op zijn nachtkleding. We gaan de belangrijkste factor behandelen om in gedachten te houden bij het evalueren van de nachtkleding van je kleintje, zodat jullie allebei goed kunnen slapen. Maar laten we eerst eens definiëren wat een slaapzak en een slaapdoek precies zijn.

Wat is een slaapswaddle?

Baby gekleed in slaap swaddle.

Een slaapdoek (zoals de Zen Inbakeren) is een dunne deken die zich om je baby wikkelt, zodat de ledematen nauwsluitend en ondersteund worden. Dit type nachtkleding voor baby’s helpt de effecten van natuurlijke baby’s te verminderen moro-reflex, zodat ze ‘s nachts niet zo vaak wakker schrikken. Sommige swaddles lijken minder op een traditionele wikkeldoek, zoals de Zen One Swaddle. De Zen One heeft een verstelbare band om de armen van de baby goed tegen de romp te houden, maar hij heeft ook aanpasbare, verwijderbare mesh-mouwen die meer met je baby meegroeien dan een traditionele inbakerdoek.

Wat is een slaapzak?

Babyslaap in wieg gekleed in babyslaapzak.

Een babyslaapzak (zoals de Zen Zak) is een draagbare deken die meestal zonder armen is, maar de onderste ledematen tijdens het slapen goed vasthoudt. Aangezien de American Academy of Pediatrics voorstelt om geen dekens in de wieg of slaapruimte van uw baby te leggen, om het risico op wiegendood, zijn slaapzakken een geweldige optie om de baby de hele nacht veilig en warm te houden. De Zen Zak is ook omkeerbaar voor baby’s die zich autonoom kunnen omrollen en liever op de buik slapen.

Welke is geschikt voor mijn baby?

Er zijn een paar belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het beslissen of een slaapzak of een slaapswaddle de juiste nachtkleding is voor uw baby.

Op bijna alle babynachtkleding is er een leeftijdscategorie die het meest geschikt is voor dat product. In het algemeen zijn swaddles geschikt voor de leeftijd van baby’s tussen nul en zes maanden oud, maar zorg ervoor dat u de leeftijdsaanbevelingen voor elk specifiek product controleert.

Bij het kiezen van nachtkleding moet ook rekening worden gehouden met de ontwikkelingsfase van uw baby. Als ze nog steeds sterk ervaren moro-reflex dan is een swaddle waarschijnlijk de beste optie, zodat hun slaap minder snel gestoord wordt door zichzelf wakker te schrikken. Maar als de moro-reflex minder vaak voorkomt bij uw baby, ze uit zichzelf beginnen te rollen en ze liever op de buik slapen, is het waarschijnlijk tijd om over te stappen naar een slaapzak!

Je baby zal je laten weten waar hij zich prettiger in voelt. Als hij de een boven de ander verkiest, zal dat waarschijnlijk worden weerspiegeld in hoe hij reageert als je hem aankleedt voor bed of hoe goed hij ‘s nachts slaapt. Als je kleintje binnen het veilige leeftijds-, gewichts- en ontwikkelingsstadiumbereik valt voor het product dat ze de voorkeur lijken te geven, blijf dan bij dat product!

Pro-tip: voorzichtig gewogen in elk stadium

Het assortiment veilig gewogen nachtkledingproducten van Nested Bean helpt je baby om sneller in slaap te vallen en langer in slaap te blijven vanaf de pasgeborene Zen Inbakeren totdat ze uit hun laatste zijn gegroeid Zen Zak.

Veelgestelde vragen van nieuwe ouders

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Jebabydichtbij
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart