Boon Grub kinderstoel: een recensie + een nadere blik

Of je nu een kinderstoel aan je babyregister hebt toegevoegd of je baby nu de leeftijd nadert om met vaste voeding te beginnen, een kinderstoel is iets dat elk gezin met een baby nodig heeft. Maar het kan moeilijk zijn om te weten welke de juiste is voor uw baby, omdat er tientallen op de markt zijn. Als babyplanner die de afgelopen 10 jaar babyproducten heeft getest en moeder van twee kinderen, begrijp ik wat ouders zoeken en wat ze nodig hebben voor hun kleintjes. Onlangs mocht ik testen , en ik denk zeker dat het een hoge stoel is die ouders moeten bekijken. Vanwege de betaalbaarheid, veiligheid en vele aanpasbare functies, ben ik ervan overtuigd dat u het ook leuk zult vinden.

Wie is Boonen?

Je bent waarschijnlijk tegengekomen een Boon-product bij uw lokale Target een of twee keer eerder — als je die hebt gezien innovatieve babyflessen en droogrekken die eruitziet als een mooi stukje gras, weet je? Zegen. Boon gaat echter verder dan hun echt coole droogrekken. Ze maken babybadjes, voedingsaccessoires, badspeelgoed, en nog veel meer. Maar het beste van alles? Hun producten stellen nooit teleur. Boon maakt hoogwaardige, budgetvriendelijke baby- en peuterproducten, zodat ouders en verzorgers zich nooit zorgen hoeven te maken over producten die niet werken – dat soort kwaliteit vindt u niet bij Boon. Daarom greep ik de kans om hun . te testen .

Maar eerst, waar moet je op letten in een kinderstoel?

Als het gaat om het kiezen van een kinderstoel, zijn er een paar dingen waar ik rekening mee houd:

Zitpositie

Een goede zithouding is erg belangrijk bij het kiezen van een kinderstoel voor je kleintje. Met sommige hoge stoelen die zelfs onze pasgeboren baby’s herbergen met verschillende ligposities, wilt u ervoor zorgen dat de stoel het lichaam van uw kind kan ondersteunen in een hoek van 90 graden bij hun middel, knieën en enkel (via de voetsteun). Dat is de juiste positie voor het starten van vaste stoffen en meer.

Veiligheid

Veiligheid is altijd de grootste zorg van elke ouder. Daarom raad ik aan om een ​​kinderstoel te kiezen met een goed veiligheidsharnas om te voorkomen dat je kind omvalt of uit de stoel valt. Nog iets, controleer of de kinderstoel wieltjes heeft. Als dit het geval is, zorg er dan voor dat ze vergrendelen om de stoel tijdens gebruik stil te houden.

Makkelijk te gebruiken

Als je andere kinderstoelen hebt gebruikt, weet je hoe belangrijk gebruiksgemak en functionaliteit zijn. Hoe eenvoudig is het om de bak te monteren en te demonteren en te bedienen? U wilt een goede functionaliteit hebben en de kinderstoel snel en eenvoudig kunnen aanpassen aan de behoeften van uw kind.

Gemakkelijk schoon te maken

Als je één baby hebt, is het opruimen van een puinhoop misschien niet zo’n groot probleem. Maar als je meer dan één kind hebt, kan het een probleem zijn. Daarom is het belangrijk om een ​​hoge stoel te hebben die snel en gemakkelijk kan worden gedemonteerd en schoongeveegd.

Maat

Hoe groot is de kinderstoel? Neemt het veel ruimte in beslag? Hoeveel weegt het? Denk bij het kiezen van een kinderstoel voor je baby goed na waar je kinderstoel in je huis komt te staan. Sommige kinderstoelopties kunnen ook worden opgevouwen en sommige zijn extreem licht en verstelbaar. Denk na over de behoeften van uw gezin en houd daar rekening mee bij het maken van uw keuze.

Verstelbare hoogte / dienblad / voetsteun

Opnieuw gaan de verstelbare hoogte en voetsteun terug naar een veiligheidsprobleem. Naarmate onze kleintjes ouder worden, moeten we de hoogte en voetsteun van hun hoge stoel kunnen aanpassen voor goed comfort, ondersteuning en veiligheid. En naarmate ze groter worden, moeten we ook het dienblad aanpassen, zodat het niet te dicht bij hun lichaam komt.

Levensduur

Kan de kinderstoel in verschillende posities achterover leunen voor zuigelingenvoeding? Verandert het in een peuterstoel? Sommige kinderstoelen kunnen pas worden gebruikt als uw baby zelfstandig kan zitten en vast voedsel eet, wat meestal rond de zes maanden oud is, en dit zal duren tot uw kind ongeveer twee jaar oud is. Ik zoek naar kinderstoelen die echt met je kind mee kunnen groeien en multifunctioneel zijn, dus de investering is het meer dan waard. Dit is vooral het geval als er een mogelijkheid is dat het een hand-me-down-product voor uw volgende kind kan zijn.

betaalbaarheid

Als laatste de prijs. Begrijp me niet verkeerd, er zijn veel hoge stoelen met een flink prijskaartje die een aantal behoorlijk indrukwekkende functies hebben. De laagste prijs is minder dan $ 100 en de hoogste is ongeveer $ 800 en veel van hen zijn geprijsd tussenin. Het is echter soms moeilijk voor gezinnen om een ​​hoog prijskaartje te rechtvaardigen als je ze maar voor een relatief korte tijd kunt gebruiken. Denk bij het kiezen van de juiste kinderstoel voor uw baby na over uw budget, uw esthetiek en waar u hem gaat gebruiken. Deze dingen zullen u helpen uw lijst te verfijnen.

De beste eigenschappen van de Boon Grub kinderstoel

Deze nieuwe kinderstoel van Boon voldoet aan mijn eisen en heeft veel coole features waar ik dol op ben. Hier zijn mijn favorieten.

Het is gemakkelijk schoon te maken

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar een nachtmerrie voor mij is het opruimen van een vuile kinderstoel. Het voelt alsof sommige kinderstoelen honderden kwaadaardige kruimels en spleten hebben waar het eten van je kind in kan blijven steken en zich in kan verstoppen – helemaal niet leuk voor ons ouders. Ik bedoel, laten we eerlijk zijn, de maaltijden zijn rommelig, maar je kinderstoel zou dat niet moeten zijn.

Tijdens het testen van de , Ik kon zien dat alle onderdelen (inclusief de pad) zo zijn gemaakt dat ze gemakkelijk los kunnen komen en in de wasmachine of vaatwasser passen. Je kunt het zitkussen snel verwijderen en het zitje losmaken van het onderstel en de poten.

Knip de foto af van een vrouw die het zitkussen op de hoge stoel verwijdert.
Vrouw demonteert de Boon Grub kinderstoel.

Met het ultragladde en gladde oppervlak van de stoel is hij ongelooflijk eenvoudig af te vegen. Zo ook het dienblad! Ik vind het ook erg leuk dat het dienblad een hoge lip heeft, zodat eten niet zo gemakkelijk over de zijkanten morst.

Boon Grub kinderstoel

Gooi ze vervolgens in de vaatwasser voor een echte steriliserende reiniging en je bent klaar om te gaan. Gooi de pad ook in de wasmachine en alles wat je baby aanraakt is fris en schoon. Zelden zul je voedsel vinden dat zich verstopt op moeilijk bereikbare plekken.

Vrouw die de onderdelen van de hoge stoel in de vaatwasser zet.

5 Positie Voetsteun

Een goede voetondersteuning is om meerdere redenen erg belangrijk. Denk eerst na over hoe u zich voelt als u op een hoge barkruk zonder voetensteun zit. Je voeten bungelen en je wordt snel onrustig en ongemakkelijk. Hetzelfde geldt voor je baby. Kinderartsen zijn het erover eens dat voetsteunen helpen de motorische vaardigheden van onze baby’s te vergroten, hen te helpen zichzelf beter te voeden en hun concentratieniveau te verbeteren. Met een comfortabele en juiste zitpositie met goede voetsteun (die ook hun ruggengraat ondersteunt), kunnen baby’s hun inspanningen concentreren op het leren bijten, kauwen en genieten van hun eten!

Ik vind het geweldig dat de Grub kinderstoel een voetsteun in 5 standen heeft. Het geeft je kleintje continu de juiste ondersteuning terwijl ze zitten en hun maaltijden eten terwijl ze groeien.

Verstellen van de voetensteun op de Boon Grub kinderstoel.

Goed 5-punts harnas

Het belangrijkste dat ouders kunnen doen om verwondingen door hoge stoelen te voorkomen, is het veiligheidssysteem in de stoel te gebruiken. Dit is de reden waarom ik alleen hoge stoelen aanbeveel met een driepunts- of vijfpuntsgordel met een kruisriem of paal. Het gebruik van het dienblad is niet voldoende om uw kind veilig in de stoel te houden.

Het 5-punts harnas op de Boon Grub kinderstoel.

Ik vind het erg leuk hoe deze hoge stoel een goede 5-punts gordel heeft en een paal onder het blad. Mijn favoriete ding over het harnas is dat de zijriemstukken aan elkaar kunnen worden verbonden. Dit maakt het eenvoudig, zoals het monteren van een 3-punts gordel, maar geeft je de extra veiligheidsvoordelen van een 5-punts gordel. Het is een stap minder die u hoeft te doen als u uw kind in zijn Grub-kinderstoel plaatst.

1-delig verstelbaar dienblad

De hoge stoel heeft twee verstelbare standen om het blad aan de zitting te bevestigen. Dit is perfect omdat het dichter bij je kleine baby kan passen als ze aan het eten zijn – minder naar ze reiken en minder rommel op hun schoot. Ook als uw kind groeit en meer ruimte nodig heeft, geen probleem! Pas het gewoon aan naar de volgende positie.

Boon Grub kinderstoel 1-delig verstelbaar blad

Het duurt even om erachter te komen wat de beste manier is om de lade op zijn plaats te vergrendelen en te verwijderen, maar als je het een paar keer doet, is het eenvoudig. Selecteer gewoon de positie waarin je de lade wilt hebben (er zijn drie gaten, maar er zijn maar twee posities om uit te kiezen), plaats hem schuin en hij schuift er precies in. Je voelt een klik zodra hij goed is geplaatst.

Moeder zet haar dochter in haar hoge stoel en zet het dienblad op zijn plaats.

Wanneer u klaar bent om de lade te verwijderen, zoekt u de vergrendelingen onder de lade aan de zijkanten, ontgrendelt u ze en trekt u de lade omhoog.

Mam haalt het dienblad van de Grub-kinderstoel.

Past bij uw huis

Ik ben dol op het vinden van een kinderstoel die geschikt is voor verschillende soorten huizen – groot of klein – en waar gezinnen van hun maaltijden genieten – aan een tafel of aan het aanrecht. Dit is nog een reden waarom ik de leuk vind . Het kan gemakkelijk worden aangepast van een hoge stoel op tafelhoogte tot een stoel op aanrechthoogte.

Babymeisje in Boon Grub kinderstoel.

Als je klaar bent om van aanrecht naar tafelblad te gaan, hoef je alleen maar het onderste deel van de poten te verwijderen, de stoppers onderaan te plaatsen en voila! Nu heb je een hoge stoel die plaats biedt aan een tafelhoogte.

Moeder die de hoogte van de hoge stoel aanpast aan tafelhoogte.
Moeder voedt haar babymeisje in haar kinderstoel.

100% Slabbetje Klaar

Deze functie is een leuke bonus. De Boon Grub kinderstoel wordt geleverd met een geïntegreerde opberghaak die aan de rugleuning van de zitting wordt bevestigd. Hiermee kun je het slabbetje van je baby op zijn plaats hangen, zodat eten nog eenvoudiger wordt. Het heeft misschien geen grote impact, maar het is een eenvoudige functie die ik waardeer en die me gelukkig maakt.

Een slabbetje ophangen aan de achterkant van de Grub kinderstoel.

Het groeit mee met uw kind (van 6 maanden tot 6 jaar)

De is een converteerbare hoge stoel die met uw kind meegroeit (van 6 maanden tot 6 jaar) en kan worden omgebouwd tot een peuterstoel voor langdurig gebruik (tot maximaal 50 lbs). Over veelzijdigheid gesproken! Verwijder gewoon het tweede niveau van de poten, plaats de clips op de armen en verwijder het zitkussen. Nu heb je een moderne en strakke peuterstoel.

De Boon Grub kinderstoel ombouwen tot peuterstoel.

Mijn zoon vindt het geweldig omdat het perfect bij hem past en voelt alsof het speciaal voor hem is gemaakt. Dus of het nu etenstijd of activiteitstijd is, de peuterstoelfunctie is een win-win voor beide! Het is een product dat echt kan meegroeien met uw gezin en de investering waard is.

Jongenszitting in peutervoorzitter.

Prijs

Zoals ik eerder al zei, kunnen hoge stoelen overal worden geprijsd van minder dan $ 100 tot meer dan $ 700 en veel daartussenin. Ik vind het geweldig dat deze hoge stoel een betaalbare prijs heeft van $ 149,99. Je krijgt veel functionaliteit en features voor een geweldige prijs!

Laatste gedachten

Boon’s Grub kinderstoel is een lichtgewicht, slanke en moderne optie die geschikt is voor veel gezinnen vanwege de plaats waar ze hun baby willen voeden en het budget. Wanneer u klaar bent om te beginnen met winkelen voor een kinderstoel, is de is een geweldige keuze.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Jebabydichtbij
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart