Hoe moedig je je baby aan om zichzelf te kalmeren? – Nested Bean

Terug in slaap vallen na onverwacht wakker worden kan zelfs voor volwassenen een uitdaging zijn, dus hoe doen baby’s dat? Er zijn een paar manieren om zichzelf te kalmeren waarvan je kunt merken dat je baby zichzelf weer in slaap laat wiegen nadat hij wakker is geschrokken.

In dit artikel

Wat is zelfverzachtend?

Wanneer kunnen baby’s zichzelf kalmeren?

Zelfverzachtende technieken voor baby’s

Zelfverzachtend aanmoedigen?

Veelgestelde vragen van nieuwe ouders

Wat is zelfverzachtend?

Een baby die het kan zelfverzachtend kan weer in slaap vallen met weinig of geen gehuil en geen hulp van de verzorger na het wakker worden tijdens de nacht of het dutje. Het vermogen van een baby om zichzelf weer in slaap te brengen, ontwikkelt zich soms natuurlijk met de leeftijd, maar soms moeten ouders of verzorgers zelfverzachtend gedrag bij hun baby koesteren. Of het nu door natuurlijke progressie is of door aanmoediging van verzorgers, er zijn een paar veelvoorkomende technieken die baby’s gebruiken om zichzelf te kalmeren.

Wanneer kunnen baby’s zichzelf kalmeren?

Het is volkomen natuurlijk dat baby’s ‘s nachts wakker worden, en zelfs nadat uw kleintje zelfverzachtende technieken begint te leren, is het mogelijk dat ze zichzelf niet elke keer dat ze wakker worden kunnen kalmeren. Echter, ergens tussen de 3 en 6 maanden oud beginnen baby’s in de ontwikkeling in staat te zijn om zichzelf te kalmeren. Zodra uw baby deze leeftijdscategorie bereikt, begint u misschien wat repetitief gedrag op te merken dat fungeert als een mechanisme om zichzelf te kalmeren.

Baby slaapt in Nested Bean Zen Swaddle.

Pro-tip:

Pasgeborenen kunnen zichzelf niet kalmeren zoals oudere baby’s en peuters dat kunnen. Maar hun verzorgers kunnen rustgevende technieken gebruiken die hen helpen sneller in slaap te vallen en langer in slaap te blijven. Enkele geweldige rustgevende technieken voor pasgeborenen zijn:

Zelfverzachtende technieken voor baby’s

Wanneer je kleintje een leeftijd bereikt waarop ze in de ontwikkeling in staat zijn zichzelf te kalmeren, kan een van hun go-to-technieken zijn hoofd schudden. Het komt vaak voor bij zuigelingen en kan zelfs een slaaphulpmiddel zijn in hun peuterjaren.

Been- en handbewegingen kunnen zelfs voor volwassenen rustgevend zijn wanneer ze proberen in slaap te vallen! Misschien merkt u dat uw baby zijn beentjes naar buiten schopt of tegen zijn matras slaat, of dat hij erop vertrouwt met zijn handen te spelen totdat hij in slaap valt.

Een veel voorkomende methode om zichzelf te kalmeren bij baby’s en peuters is om verschillende vingers of hun hele hand in hun mond te steken. Het simuleert bijna een fopspeen en kan heel rustgevend zijn. De Zen One heeft verstelbare functies die ervoor zorgen dat de armen volledig vrij zijn of in mesh-mouwen, perfect voor duimzuigers!

Baby slaapt in Nested Bean Zen Bodysuit.

Zelfverzachtend aanmoedigen?

Zelfs als u zich niet abonneert op methoden van slaaptraining dat houdt in dat u niet ingrijpt wanneer uw baby ‘s nachts wakker wordt. Het kan nuttig zijn om stappen te ondernemen om zelfverzachtend gedrag bij uw baby aan te moedigen, zodat u het aantal keren dat u ‘s nachts moet inchecken tot een minimum beperkt. Enkele manieren om zelfverzachting bij uw baby of peuter aan te moedigen zijn:

  • Baby moe maar niet slapend in bed leggen
  • Baby in eigen ruimte laten slapen
  • Geef ze de baby wat tijd om zichzelf te kalmeren voordat hij ingrijpt

Veelgestelde vragen van nieuwe ouders

  • Nee, pasgeborenen zijn nog niet in staat om de zelfverzachtende technieken voor baby’s toe te passen die in deze blog worden besproken. Maar hun verzorgers kunnen rustgevende technieken gebruiken die hen helpen sneller in slaap te vallen en langer in slaap te blijven.

  • Er zijn een paar manieren om uw baby of peuter aan te moedigen zichzelf te kalmeren wanneer ze in slaap vallen of wanneer ze ‘s nachts wakker worden. Enkele van de meest voorkomende technieken zijn om je kleintje moe maar nog niet in slaap te brengen, ervoor te zorgen dat ze hun eigen slaapruimte hebben en ze de kans te geven zichzelf te kalmeren voordat je tussenbeide komt om ze te troosten.

Misschien vind je dit ook leuk:

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Jebabydichtbij
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart