4 tips om je baby te laten slapen voor vermoeide nieuwe ouders – Nested Bean

Als je een nieuwe ouder bent die moeite heeft om je kleintje in slaap te krijgen, telt elke seconde van Z’s, dus brengen we je snelle tips en trucs die je een paar felbegeerde momenten van rust kunnen besparen.

In dit artikel

Warm het op

Rustgevende jammies

Hou het rustig

Wees consistent

Veelgestelde vragen van nieuwe ouders

Als het erom gaat je kleintje te laten slapen (zodat je eindelijk wat kunt rusten), is het veilig om te zeggen dat nieuwe ouders alles zouden proberen. Gelukkig hoef je dat niet te doen, want we delen enkele van onze beproefde tips om je baby sneller in slaap te laten vallen en langer in slaap te houden.

Warm het op

Probeer tijdens de koudere maanden de wieg, wieg of slaapruimte van je kleintje een beetje op te warmen. Een eenvoudige manier om dit te doen, is door aan het begin van de bedtijdroutine van uw baby een verwarmingskussen bovenop hun slaapruimte te plaatsen. Tegen de tijd dat u klaar bent om ze in slaap te brengen, kunt u het verwarmingskussen eenvoudig wegnemen voordat u ze in een lekker warm, comfortabel slaapgedeelte neerlegt.

Rustgevende jammies

Een slaaptruc voor baby’s waar je al je oudervrienden over wilt vertellen, is de lijn van veilig gewogen nachtkleding van Nested Bean. Zen Nachtkleding revolutionair ontwerp plaatst een zacht gewicht in belangrijke delen van de nachtkleding om het rustgevende gevoel van de aanraking van een ouder na te bootsen. Een absolute must-have als je je baby sneller in slaap wilt laten vallen en langer wilt doorslapen.

“Helemaal gek op onze Nested Bean slaapzak! Olivia zou niet in haar bed slapen zonder elke 5 minuten wakker te worden totdat we dit kregen! Binnen een week slaapt ze nu bijna de hele nacht door! 100% aanbevelen, “zegt Nested Bean mama, Mariah C.

Baby slaapt in wieg.

Hou het rustig

Baby’s zijn erg gevoelig voor auditieve en visuele prikkels, waardoor ze erg lichte slapers zijn. Een geluid of licht dat je misschien niet wakker maakt uit een diepe slaap, zal je baby bijna altijd wakker maken! Gelukkig zijn er een paar hacks die menig ouder hebben gered van een rusteloze nacht.

Tape, of een eenvoudige rubberen band, kan op de deurvergrendeling in uw kinderkamer worden aangebracht, of u kunt er een in de winkel kopen. Hoe dan ook, het zal helpen voorkomen dat deuren dichtvallen en rumoer veroorzaken terwijl je wegsluipt van je slaperige baby.

  • Verduisterende zonwering

Baby’s zijn erg lichtgevoelig, dus hoewel een straatlantaarn of een verdwaalde lichtstraal uit de woonkamer van je buren je misschien niet stoort, zal het je kleintje waarschijnlijk storen. Een gemakkelijke oplossing voor hun lichtgevoeligheid is het verduisteren of verduisteren van raambekleding. Ze komen in de vorm van tinten of gordijnen, dus kies je esthetiek en help je kleintje goed te slapen!

Moeder die baby in bed laat slapen.

Wees consistent

We hebben het al eerder gezegd, en we zeggen het nog een keer: een consistente bedtijdroutine is de beste manier om de baby (en jij) te helpen een goede nachtrust te krijgen. Zelfs voordat je kleintje de leeftijd heeft om met slaaptraining te beginnen, Een gestructureerde bedtijdroutine zal de hersenen en het lichaam van de baby ertoe aanzetten slaperig te worden.

“Onderzoek toont aan dat kinderen die bedtijdroutines volgen, eerder in slaap vallen, minder tijd nodig hebben om in slaap te vallen, langer slapen en ’s nachts minder wakker worden. Deze voordelen voor slaapkwaliteit worden nog steeds gezien jaren later in kinderen die bedtijdroutines volgden toen ze jonger waren”, aldus de Slaap Stichting.

Veelgestelde vragen van nieuwe ouders

Misschien vind je dit ook leuk:

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Jebabydichtbij
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart