3 tips om uw nachtelijke verpleegreis te vergemakkelijken van een lactatiekundige – Nested Bean

Wist je dat het biologisch normaal is en verwacht wordt dat baby’s nachtvoeding nodig hebben? Maar dat betekent niet dat het altijd makkelijk is. Dus, om uw reis door de hoogte- en dieptepunten van nachtvoeding te vergemakkelijken, onze deskundige gecertificeerde borstvoedingsspecialist en lactatiekundige Samantha Tully is delen hoe je wakker worden tot een minimum kunt beperken en ervoor te zorgen dat de baby alle voeding krijgt die hij nodig heeft.

Ontmoet onze expert
Samantha Tully

Vriend van Nested Bean, gediplomeerd verpleegster, gecertificeerd borstvoedingsspecialist en Lactatiekundige.

In dit artikel

Invoering

Overdag feeds

Slaapomgeving

Meer dan één manier om te kalmeren

Veelgestelde vragen van nieuwe ouders

Baby slaapt in Nested Bean Zen Swaddle.

Als uw baby meer dan een paar keer per nacht borstvoeding geeft, vraagt ​​u zich misschien af ​​of u iets kunt doen om de nachtvoeding te verminderen of ervoor te zorgen dat u er alles aan doet om hem te ondersteunen. Begin met de wetenschap dat nachtvoeding vaak een groot percentage van de calorie-inname van uw baby kan uitmaken en kan helpen om aan hun voedingsbehoeften te voldoen. Nachtvoedingen zijn ook gunstig voor uw moedermelkproductie. De prolactinespiegels (het hormoon dat het lichaam vertelt moedermelk te produceren) zijn ‘s nachts het hoogst, waardoor uw lichaam erg reageert op de stimulatie van nachtvoedingen. Nachtverzorging is een integraal onderdeel van de borstvoedingsreis, maar ze onderbreken nog steeds de broodnodige slaap van nieuwe mama’s, dus hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat u alleen ‘s nachts voedt als dat nodig is.

Overdag feeds

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kleintje overdag efficiënt kan voeden om te helpen voorzien in de voedingsbehoeften tijdens die wakkere uren. De meeste baby’s hebben tussen de 8 en nodig 10+ voedingen in totaal elke 24 uur, ongeacht de leeftijd, dus het is een goed doel om gedurende de dag minstens elke 2 tot 3 uur te voeden. Volg de signalen van de baby en voed ze wanneer ze het nodig hebben, maar om ervoor te zorgen dat uw baby niet te lang tussen de voedingen zit, kunt u het beste met vaste tussenpozen eten.

Rond de leeftijd van 3 tot 4 maanden beginnen baby’s zich zeer bewust te worden van hun omgeving en geïnteresseerd te raken in de wereld om hen heen. Dit is een spannende tijd voor de ontwikkeling van baby’s! Het betekent ook dat ze tijdens de voedingen overdag kunnen worden afgeleid. Uw kleintje mag voor kortere tijd borstvoeding geven en tijdens elke voeding een paar keer aan en uit de borst trekken. Om ervoor te zorgen dat ze overdag voldoende voeding krijgen, moet u dagverzorgingssessies houden in een omgeving met weinig afleiding, zoals een speciale verplegingsplek waar u weg bent van honden, oudere kinderen, familie, tv’s, enz. Help uw baby meer te zijn efficiënt door de lichten uit te doen, de telefoon of andere storende schermen op te bergen en witte ruis in te schakelen.

Slaapomgeving

Een andere variabele waarmee u rekening moet houden, is de slaapomgeving van uw baby. Vooral naarmate ze meer reageren en geïnteresseerd raken in de wereld om hen heen, slapen baby’s het beste in hetzelfde type omgeving waarin wij het beste slapen – meestal donker, koel, kalm en misschien met witte ruis op de achtergrond. En net zoals het juiste beddengoed en de juiste pyjama je kunnen helpen slapen, moet je je kleintje niet te veel bundelen en ervoor zorgen dat hun slaapzak of swaddle het juiste materiaal is om ze de hele nacht op een aangename temperatuur te houden. Het is ook aanbevolen om baby’s nooit in meer dan één extra laag te kleden in vergelijking met wat u en andere volwassenen dragen. Het katoen en bamboe materiaal Nested Bean Zen-nachtkleding is een geweldige optie voor het slapengaan van uw baby. Hun voorzichtig gewogen Zen Romper en Zen Sack™ helpen om een ​​positieve associatie met bedtijd te creëren en zijn ontworpen om veilig te slapen.

Moeder met baby in de kinderkamer.

Meer dan één manier om te kalmeren

Nadat je baby zes maanden oud is, raad ik aan om extra rustgevende maatregelen te nemen, behalve borstvoeding. Dit is een goed moment om te beginnen met zingen of neuriën, over het voorhoofd of de neus te wrijven, op de billen te kloppen, enz. terwijl je borstvoeding geeft. Nadat deze rustgevende maatregelen consequent zijn toegepast tijdens het geven van borstvoeding, kunt u de technieken proberen zonder de voeding. Soms zullen deze alternatieve rustgevende maatregelen de verpleging volledig vervangen. Het is nuttig om uw baby te laten reageren op andere kalmerende middelen die een andere verzorger kan bieden. De sleutel is om te blijven reageren op de behoeften van uw kleintje en te onthouden dat het heel normaal en gezond is dat een baby troost van een verzorger nodig heeft.

Bel een expert

Als je twijfelt aan het aantal nachtverzorgingssessies dat je baby nodig heeft, is het een goed idee om contact op te nemen met een lactatiekundige voor een gedetailleerde beoordeling, discussie en een plan om verder te gaan. ik bied virtuele consulten en bieden veel bronnen op Instagram.

Veelgestelde vragen van nieuwe ouders

  • Ja, vooral als pasgeborenen. Baby’s zullen waarschijnlijk de hele nacht niet doorslapen. Normaal gesproken zal borstvoeding ze weer in slaap brengen als ze ‘s nachts wakker worden. Na de leeftijd van 6 maanden kunt u echter beginnen met het introduceren van andere methoden om uw baby te kalmeren, zoals neuriën, masseren of zachtjes wiegen.

  • De borstvoedingsreis van iedereen is anders. Als je normaal wacht op de hongersignalen van je baby, worden ze wakker en laten ze je weten of ze honger hebben. Als u zich graag aan strikte voedingsvensters houdt, wilt u uw baby misschien wakker maken om ze volgens schema te voeden.

  • De meeste baby’s hebben elke 24 uur tussen de 8 en 10+ voedingen nodig. Een goede manier om ‘s nachts minder wakker te worden, is door de meeste van deze 8-10 voedingen tijdens de wakkere uren van uw baby te plannen.

Misschien vind je dit ook leuk:

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Jebabydichtbij
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart